Életmentő gyógykezelés


HSCT – Életmentő gyógykezelés

2016 februárjában, több zsákutcát követően sikerült beazonosítani Ottó betegségének valódi okát: egy immunrendszer defektusból származó betegséget, az úgynevezett “CIDP”-t. Ma Magyarországon az orvosi alap keretkezelés az IVIG kezelést ajánlja erre a betegségre. Ezt a kezelést kapja Ottó már egy jó ideje, de sajnos nem hozta meg a várt eredményt, nem bizonyult elég hatékonynak az ő esetében, így állapota folyamatosan romlik.

A helyzet viszont továbbra sem reménytelen, hiszen külföldön már elérhető az a kezelés, amely teljes gyógyulást adhat Ottónak! Ez az újszerű vérképző őssejt átültetés, azaz “HSCT” kezelés 35 féle autoimmun betegséget képes gyógyítani teljes mértékben, azonban jelenleg még csak a világ néhány pontján (USA, Mexikó, Oroszország) elérhető, így rendkívül drága.

De Ottót és barátait ez egy cseppet sem tántorítja el végső céljuktól: Ottót talpra állítani!

A kezelés teljes költsége átszámítva körülbelül 20 Millió Forintnak felel meg. Ezt a hatalmas összeget sem Ottó, sem szűk baráti köre – az ápolás állandó költségein felül – nem képes előteremteni. Ezért fordulunk most mindazokhoz, akik követik, tisztelik, erőt merítenek Ottó kitartó küzdelméből, és hozzászólásaikkal, lájkjaikkal eddig is bátorították és adtak reményt Ottónak és barátainak.

hsct_mikepp

Itt a lehetőség, hogy közös összefogással segíthessünk Ottón, és visszaadjuk az életét!

Hisszük, hogy a közös hit és akarat megadhatja az esélyt ennek az életerős fiatalembernek, hogy újra járhasson, vezethessen (mert azt szeret nagyon), futhasson és célját elérvén vissza is adhassa mindazt a szeretetet és támogatást, amelyet hűséges követőitől kapott!

Sok kicsi sokra megy, ezért kérünk Benneteket, álljatok mellénk, segítsük együtt Ottót a gyógyuláshoz! Minden apró segítség számít!

Az alábbi linken találjátok az adománygyűjtés minden információját. Ez a nemzetközi oldal már rengeteg embernek segített álmai megvalósításában a közösség erejével! Lássuk, hogy mi mire vagyunk képesek!

gomb_kesz1_jpg