Árverés


Videoton FC dedikált Adidas focilabda
Ended at: 1027 days 10 hours 20 minutes 32 seconds ago
kr44,000.00 HUF

Auction has expired without reaching its reserve price.

A vidi.hu cikke:

A Fradi elleni győztes mérkőzést követően Juhász Roland csapatkapitány egy, a csapat által dedikált labdát adott át a székesfehérvári férfinek. 

„Hatalmas élmény volt a mérkőzés, és nem csak azért, mert legyőztük a Fradit. A legnagyobb meglepetés a meccs végén ért, amikor Juhász Roland átadta a csapat által is dedikált labdát, és megkaptam tőle az összecsapáson viselt mezét. Nagyon örültem neki, és köszönöm a klubnak, hogy segítik a gyógyulásomat” – mondta Brechler Ottó a vidi.hu-nak.

A 30 éves, székesfehérvári férfi 2012 óta küzd betegségével, melyre diagnózist csak az idei évben találtak orvosai, miközben szinte teljesen lebénult. Mára teljes mértékben édesanyja és barátai segítségére szorul a mindennapi rutin feladatok, mint például étkezés vagy tisztálkodás ellátásában is.  

Ottó gyógyulására, hogy mielőbb talpra álljon, van esély, és ehhez a kórházi kezelés mellett kiemelten fontos a rehabilitáció. A szükséges rehabilitációs eszközök segítségével a most 40 kilós férfi szinten tarthatná, illetve célzottan fejleszthetné izmait, azonban beszerzése költséges, erre gyűjt most Ottó segítőivel. A gyűjtésről, illetve a licitálásról és Ottó teljes történetéről a www.ottoert.hu oldalon tájékozódhatnak bővebben.

Segítse Brechler Ottót küzdelmében, licitáljon a Vidi játékosai által dedikált labdára, amelynek teljes bevétele a gyógyulását támogatja!

Erre gyűjtünk: Reck MOTOmed.

A győztes rangadóról többet itt tudhatsz meg.

(a cikk és a képek a vidi.hu hozzájárulásával lettek közzétéve)