Új remény a gyógyulásra!


Ottó és barátai alapos kutatásba fogtak, hogy elérhessék céljukat és Ottó újra talpra állhasson, teljes életet éljen!  Állapota súlyossága miatt az egyetlen lehetőség, ami drasztikus javulást idéz elő, az a HSCT nevű, újszerű őssejt átültetéses kezelés. Jelenleg Magyarországon nem végzik ezt a kezelést, viszont Amerikában és több európai országban is elérhető.

A HSCT, vérképző őssejt transzplantáció a jelenlegi adatok alapján 35 féle autoimmun betegséget képes gyógyítani, teljes mértékben. Sajnos a világon egyelőre még csak néhány helyen csinálják (USA, Mexikó, Oroszország, Fülöp-szigetek), és emiatt nem olcsó beavatkozás.

Ottó rengeteget beszélgetett hasonló helyzetben lévő külföldi betegekkel, és aki megcsináltatta csupa pozitív eredményről, teljes gyógyulásról számolt be.

Ottó évek óta küzd betegségével és mindvégig egy cél lebegett a szeme előtt: megtalálni a gyógymódot betegségére! EZ MOST VÉGRE SIKERÜLT!

Azonban a beavatkozás nem olcsó (átszámítva kb. 20 millió Forint), ezért erre szeretnénk gyűjteni és támogatókat keresni, hogy mielőbb valóra válhasson Ottó életének legnagyobb álma és újra egészséges lehessen.
Néhány napon belül el fog indulni az első nagyobb adománygyűjtés, amelyről minden információt közzéteszünk oldalunkon és Ottó Facebook oldalán.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.