Ottó új fürdőszobát kapott


Újabb fantasztikus összefogás eredményeként a Future FM, a Praktiker és néhány helyi vállalkozó közösen újította fel és akadálymentesítette Ottó fürdőszobáját, ezzel nagyot könnyítve Ottó és édesanyja mindennapjain.

Az átalakítást megelőzően Ottó fürdetése nem volt egyszerű, édesanyja segítségén felül minden napra 1-1 barátot is kellett szervezni, aki segítségükre volt, hiszen a nem megfelelő kialakítású, “hagyományos” fürdőszobában két embernek kellett Ottót segítenie. A nagylelkű felajánlás révén viszont az új, akadálymentes fürdőszobában egyszerűen megoldható a fürdés.

A fürdőszoba átadásán

Az összefogás egyik kezdeményezője, a Future FM az elmúlt időszakban több olyan projektet is megvalósított, amelyek a társadalmilag felelős viselkedést, a környezettudatos működést tartják szem előtt. Ennek elismeréseként február elején, magyarországi létesítménygazdálkodási cégek közül elsőként vehették át a környezetbarát takarításra vonatkozó „Környezetbarát Szolgáltatás” védjegyet a TATA Consultancy Service Limited Magyarország Kft. irodájára vonatkozóan.

“Nem volt kérdés számunkra, hogy segítünk, mégpedig azzal, amihez a legjobban értünk: felújítunk, akadálymentesítünk, takarítunk. Ottó személyisége, kitartása, akarata és a küzdelem, amit nap, mint nap megvív úgy érezzük mindenki számára példaértékű lehet!”– mondta Schmidt József, a Future FM vezérigazgató-helyettese.

A Future FM mellé állt a Praktiker is:

“A fürdőszoba átalakításhoz szükséges valamennyi eszközt és anyagot biztosítottuk. Ennek összege több mint félmillió forint volt. Büszkék vagyunk rá, hogy gyorsan reagálva, közösen tudtunk együtt dolgozni egy jó ügy érdekében”– hangsúlyozta Németh Gyula, a Praktiker értékesítési vezetője.

“Az idei évben magyar tulajdonoshoz került a Praktiker, és a Wallis Zrt. eddig is számos értékteremtő beruházásokat hajtott végre. A cég filozófiájának szerves része a társadalmi felelősségvállalás is, ezt a barkácslánc tovább tudja vinni” – tette hozzá Cseh László, a Praktiker értékesítési vezetője.

Az ünnepélyes átadón részt vett Szilágyi Áron, olimpiai bajnok kardvívó, a Future FM, CSR szóvivője, aki egy dedikált olimpiai pólóval is megajándékozta Ottót és gratulált kitartó küzdelméhez:

“Sokan tartanak engem példaképnek, de az én szememben Ottó az igazi hős. Örülök, hogy végre személyesen is megismerhettem őt, mindig jó érzés látni, tapasztalni, hogy a sikereim erőt adhatnak másoknak is.”

Ottó és családja, barátai nevében ezúton is köszönjük a Future FM-nek, a Praktiker vezetőinek és Kovács István kivitelezőnek, hogy azonnal a jó ügy mellé álltak és két hét alatt könnyebbé tették Ottó ellátását!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.