Új célunk: a RECK MOTOmed rehabilitációs eszköz beszerzése


A felépülés remreckmotomedényében a további kezelések mellett kiemelten fontos, hogy izomzatomat megőrizzem és fejlesszem. Ebben egy „RECK MOTOmed” nevű rehabilitációs eszköz lenne nagy segítségemre, hiszen ezzel kezeimet és lábaimat önállóan tudom tornáztatni külön és egyszerre is.

Az eszköz ára (a szükséges kiegészítőkkel együtt) bruttó 2.083.294 forint.

S bár barátaim, illetve egy szűk támogatói kör igyekszik anyagilag is segíteni engem (vitaminok, orvosi vizsgálatok költségei, 24 órás szakszerű felügyelet, amikor erre szükség van), sajnos ez egy olyan költséges beruházás, amelyet csak nagyobb összefogással tudunk megvalósítani.

„A RECK MOTOmed mobil szoftverirányítású mozgásterápiás rendszer a kéz- és lábtornáztatására, biztonsági lábkagylóval és kapaszkodóval. A készülék kifejezetten a kerekesszékkel közlekedők és járás nehézségekkel küszködő emberek igényeihez lett kialakítva.”

 

Ahhoz, hogy küzdelmemet sikerre vihessem, szeretném kérni az Ön önzetlen támogatását is.     

NAGYLELKŰ ADOMÁNYÁÉRT ÍGY MONDOK KÖSZÖNETET:

  • Megbecsülésem apró jeleként a MOTOmed beszerzését követően fogadja szeretettel köszönő levelemet.
  • Igény esetén, weboldalamon (www.ottoert.hu) feltűntetem támogatóim logóját és linkjét.

Hosszú távú küldetésem, hogy segíthessek hasonló betegnek saját példámon keresztül. Az évek során a betegség elleni küzdelmemben felhalmozott tudásanyagot más, hasonló helyzetben lévő emberekkel is szeretném megosztani, egy internetes tudásbázis létrehozásával. Ezenfelül szeretnék nekik reményt- és ösztönzést adni; utat mutatni, hogy soha ne adják fel!

gomb_kesz1_jpg

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.