Elindultunk!


Kedves Látogató!

Az ottoert.hu néhány barát összefogásának eredménye. Egy olyan csapaté, amely elhatározta, hogy erejéhez mérten támogatja Ottót. Mára a feladat túlnőtt rajtunk, nem elegendő csupán ennek a maréknyi barátnak a segítsége.

Tekintettel Ottó helyzetére/betegségére, csapatunk több célt is meg kellett fogalmazzon, a honlap részben ezen célok elérését hivatott elősegíteni.

Ezek közül elsődleges fontosságú, hogy Ottó megfelelő ellátásban részesüljön. Eddig édesanyjára támaszkodhatott, aki közel két éve a nap 24 órájában egyedül végzi fia ápolását és nyújt segítséget a legegyszerűbb, leghétköznapibb dolgok végrehajtásában ugyanúgy, mint a szakszerű ápolási feladatokban. Mivel Ottó állapota romlik, megoldást kell találnunk, amellyel ez a folyamat lelassítható, illetve állapota szinten tartható. Képzett ápolóra, szakszerű ellátásra van szüksége, amely speciális igényeinek megfelelő. Ha ez megvalósul, Ottó és édesanyja válláról is egyaránt hatalmas súly kerülhet le.

Ottó sok helyen megfordult már, átesett rengeteg vizsgálaton, számos orvossal konzultált, de a korábban ALS-sel diagnosztizált fiúról senki nem tudja megmondani, milyen betegség támadta meg szervezetét. Így célunk még, hogy Ottó további vizsgálatokon vegyen részt és ezek eredményétől függően megfelelő kezelésben részesüljön.

A honlap másodlagos célja, hogy az érdeklődők számára naprakész információval szolgáljon Ottóról, állapotáról, legutóbbi rendezvényekről, média megjelenésekről. Ezzel egy időben Ottó Facebook oldalát is elindítottuk, ahol az Ő mindennapjait is nyomon követheti.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a fent említettekben Ön is tudna segíteni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a Segítek menüpontban!

Ottóért.hu csapata

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.